Haberler

Hastanemize Biyokimya Cihazı Kurulumu ve Eğitimi Gerçekleştirildi Pazartesi, Temmuz 20, 2020 - 15:04

Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'ne kurulumu gerçekleştirilen yeni biyokimya cihazının eğitimi gerçekleştirildi. Eğitimin ardından Hayvan Hastanesi hastalarında biyokimyasal parametre ölçüm hizmetine başladı.

Hayvan Hastanemizin Girişi Yenilendi Pazartesi, Temmuz 20, 2020 - 14:31

Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi girişi yenilenerek hizmet vermeye başladı.

Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi Yemin Töreni Gerçekleştirildi… Cuma, Temmuz 17, 2020 - 15:17

Covid-19 salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında üniv

Hastanemize Getirilen Dağ Keçisi Tedavi Altına Alındı Cuma, Haziran 19, 2020 - 08:57

Kovancılar kırsalında köpeklerin saldırısı sonucu yaralanan dağ keçisini Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'ne getirildi. Yaralı dağ keçisi hastanemizin izolasyon ünitesinde tedavi altına alındı.

Hayvan Hastanesi - Doğa Koruma ve Milli Parklar İşbirliği Salı, Haziran 2, 2020 - 22:24

Hayvan hastanemiz, Doğa Koruma ve Milli Parklar ile işbirliği içinde yaban hayvanlarına hizmet vermeye devam etmektedir.

Sayfalar